DEMORA HOTEL'DEN SANATA ‘TOPYEKUN' DESTEK

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Başkent Ankara`da Esat Caddesi'nde kapılarını açan DEMORA HOTEL, kültür ve sanata çalışanları ile birlikte tam kadro destek veriyor.

Mardin 14.06.2013 11:41:40 0
DEMORA HOTEL

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Başkent Ankara`da Esat Caddesi’nde kapılarını açan DEMORA HOTEL, kültür  ve sanata çalışanları ile birlikte tam kadro destek veriyor.

Otelcilikte kısa sürede iddiasını ortaya koyan DEMORA  HOTEL, aynı zamanda  çalışanlarının iş motivasyonlarını artırmak amacıyla onları kültür ve sanat aktivitelerine yönlendiriyor ve tanınmalarını sağlıyor.

DEMORA HOTEL ’in ödüllü şef aşçısı olan Firkan Gülaydın’ın büyük ilgi gören felsefe kitabının ardından, DEMORA HOTEL’in muhasebe müdürü Çiğdem Subaşı da Küçük Tiyatro’da mali müşavirlerin sergilediği ‘Zalım Mahmut’ isimli tiyatro oyununda rol aldı. 

Küçük Tiyatro’da sergilenen ve oyuncuların tamamının mali müsavirlerden oluştuğu oyunda DEMORA HOTEL Muhasebe Müdürü Çiğdem Subaşı da yer aldı. Subaşı, oyunda sergilediği performansıyla beğeni topladı.

İş dışında sanatla uğraşan çalışanların otelcilik sektöründe gerekli olan halkla ilişkiler hizmetini daha başarılı gerçekleştirdiklerini düşündüğünü söyleyen DEMORA HOTEL Genel Müdür Yardımcısı Serap Erdemir, bu tür kültür sanat organizasyonlarının ekip çalışmasını güçlendirdiğini belirterek, “Biz DEMORA HOTEL olarak bir aile gibiyiz. Aile üyelerimizin sadece işle değil kişisel gelişimleri de ilgileniyoruz. Onların mutlu çalışması oteldeki hizmet kalitesini de belirliyor. Çalışanlarımızın sanat etkinliklerine verdiğimiz desteğe önümüzdeki günlerde de devam edeceğiz. ” dedi.

 FOTOĞRAFLAR:EMRAH AKYILDIZ

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04